Просто фарс - Порошенко зважився на несподіване рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

Просто фарс - Порошенко зважився на несподіване рішення

Просто фарс - Порошенко зважився на несподіване рішення
Джерело:  online.ua

28 лютого колишній український президент Петро Порошенко неочікувано для всіх прийшов до Державного бюро розслідувань, де має відбутися його допит. Він вкотре назвав розслідування, яке проводить ДБР, фарсом та запевнив, що чинна влада просто намагається організувати видовище для народу. Про це Порошенко заявив перед будівлею бюро та згодом опублікував окремий допис в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Дорогі друзі, перш за все хочу подякувати всім, хто залишився небайдужим до повернення країни в часи Януковича, до повернення політичних репресій. Ми сьогодні, як і обіцяли, прийшли у ДБР. Розуміючи, що це просто фарс, що це ознака політичних переслідувань, що влада вміє єдине – давати видовище", - заявив український політик.

Варто звернути увагу на те, що очільник "ЄС" прийшов у ДБР разом з адвокатами. Окрім того, поруч ним стояли люди з плакатами на його підтримку, які зустрічали слова експрезидента оплесками.

Також зазначається, що перед заявою колишнього українського президента під ДБР виступили члени його фракції – Артур Герасимов, Ірина Геращенко, Ніна Южаніна, Володимир В’яторович, Іванна Климпуш-Цинцадзе. За їхніми словами, справи проти експрезидента сфабриковані, а сам він завжди діяв відповідно до законів і Конституції. Вони також вкотре наголосили, що усі справи політично мотивовані, про що засвідчили так звані "плівки Труби" (екскерівника ДБР, – ред.)

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, партія Порошенка "Європейська солідарність" вимагає від чинного глави держави Володимира Зеленського заяви, чи має намір він їхати до Москви на парад 9 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?