Просто не витримав - один із снайперів "ЛНР" зважився на неочікуване рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

Просто не витримав - один із снайперів "ЛНР" зважився на неочікуване рішення

Просто не витримав - один із снайперів "ЛНР" зважився на неочікуване рішення
Джерело:  online.ua

Пресцентр штабу ООС поділився неочікуваною новиною - він офіційно заявив про те, що українські бійці затримали снайпера так званої "ЛНР", який вирішив добровільно здатися Збройним Силам України. За словами самого затриманого, він просто не витримав свавілля та знущань від ватажків, які командують окупаційними підрозділами і добровільно вирішив здатися Збройним Силам України. Зараз ним займаються компетентні органи, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні підрозділи об’єднаних сил затримали стрільця-снайпера, у якого було виявлено військовий квиток так званої "ЛНР", невелику суму коштів в російських рублях та знеболювальний медичний препарат наркотичної дії", - йдеться в повідомленні.

Нещодавно українській розвідці вдалося дізнатися, що в підрозділах проросійських сил ватажки втрачають контроль над особовим складом, і все частіше мають місце вживання алкоголю та наркотиків, самогубства та дезертирство особового складу. Варто звернути увагу на те, щоб боротися із дезертирством, збройні формування РФ нібито сформували цілі "загороджувальні загони".

"На своїх медійних ресурсах окупанти "з гіркотою в серці" повідомляють, що їхнє командування тепер віддає накази знищувати потенційних дезертирів. Біля населеного пункту Луганське снайпер ворога застрелив свого ж колегу за самовільне залишення місця служби", - розповідають в штабі ООС.

Як уже повідомлялося раніше, у зв’язку з тим, що майбутні переговори ТКГ в Мінську виявилися під загрозою зриву через ситуацію в Білорусі, команда Володимира Зеленського допустила перенесення переговорного майданчика в іншу країну — наприклад, в Швейцарію або Швецію. Проросійські сили на цю пропозицію уже відреагували та заявили, що готові вести переговори з Україно де завгодно — хоч на майданчику в Астані, хоч Стокгольмі. Цю позицію підтвердив представник так званої "ЛНР" в політичній підгрупі в Мінську Родіон Мірошник.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  на Донбасі виникла пожежа в результаті обстрілу бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?