Просто не встигають: надійшли хороші новини щодо "Північного потоку-2"
Категорія
Світ
Дата публікації

Просто не встигають: надійшли хороші новини щодо "Північного потоку-2"

Просто не встигають: надійшли хороші новини щодо "Північного потоку-2"
Джерело:  online.ua

Nord Stream 2 переніс очікувані терміни завершення проекту - згідно з останніми даними завершення будівництва газопроводу "Північний потік-2" заплановане на другу половину 2020 року, передає ONLINE.UA з посиланням на доповідь оператора проекту, компанії Nord Stream 2 AG, опублікованій Енергетичним агентством Данії.

"Заявку на прокладання трубоводу за третім маршрутом на південь від данського острова Борнхольм Nord Stream 2 подала данським органам 15 квітня. Громадські слухання в Данії щодо третього маршруту газопроводу пройдуть 19 червня", - сказано в повідомленні. 
Як відомо, дозволи були видані в Швеції, Німеччині, Фінляндії та Росії. Будівельні підготовчі роботи на суші і на морі почалися ще рік тому у всіх чотирьох вищезгаданих країнах, і прокладка трубопроводу на цей час триває в німецьких, шведських і фінських водах.

За попередніми даними, система трубопроводу буде завершена і готова до транспортування газу протягом другої половини 2020 року. 
Нагадаємо, що початку Nord Stream 2 AG мала намір завершити будівництво двох ниток газопроводу до кінця поточного року. В кінці квітня "Газпром" говорив про плани закінчити будівництво двох ниток трубопроводу в 2019 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше канцлерка ФРН Ангела Меркель заявила, що Європейська комісія більше не в змозі зупинити суперечливий газопровід "Північний потік-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?