Просто цирк якийсь - Макрон знову публічно зганьбився
Категорія
Світ
Дата публікації

Просто цирк якийсь - Макрон знову публічно зганьбився

Просто цирк якийсь - Макрон знову публічно зганьбився
Джерело:  online.ua

Французький лідер Еммануель Макрон дедалі частіше опиняється в епіцентрі гучних скандалів - цього разу впливового політика почали безжалісно критикувати за те, що він зняв маску під час виступу, щоб прокашлятися. Варто звернути увагу на те, що Макрон виступав перед студентами професійного ліцею з підготовки фахівців у галузі авіації у Клермон-Феррані, коли закашлявся. Він кілька разів намагався продовжити розмову, перериваючись на кашель, але зрештою зняв маску. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Franceinfo.

"Здається, я вдихнув щось з маски. Дайте мені легшу маску" - почав виправдовуватися Еммануель Макрон.

Після цього французький лідер попросив склянку води і знову почав кашляти, прикриваючись кулаком. Після цього президент надягнув іншу маску. Варто звернути увагу на те, що реакція користувачів соціальних мереж не забарилася - люди почали критикувати вчинок Еммануеля Макрона.

"Просто цирк якийсь; тепре він зрозумів, як нам усім непросто жити під час карантину, який вони постійно продовжують; Це те, через що змушені проходити вчителі…. Окрім того, що вони не кашляють у кулак, а в лікоть і не мають нікого, хто забрав би у них брудну маску, нікого, хто їм би подавав воду. І при цьому вони ризикують бути оштрафовані; дивна він людина - що тут ще скажеш?; на це весело дивитися", - коментують вчинок Еммануеля Макрона користувачі соціальних мереж.

Також раінеше повідомлялося, що французький прем'єр-міністр Жан Кастекс пройде тест на COVID-19 після того, як контактував у автомобілі з генеральним директором велоперегонів "Тур де Франс".

Як повідомляв ONLINE.UA, 28 серпня німецька канцлерка Ангела Меркель озвучила неочікуване попередження усім країнам — вона заявила про те, що пандемія коронавірусу може сильніше, ніж зараз, вплинути на повсякденне життя громадян восени і взимку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?