"Просто впав з неба": на Заході порівняли Зеленського з НЛО
Категорія
Світ
Дата публікації

"Просто впав з неба": на Заході порівняли Зеленського з НЛО

"Просто впав з неба": на Заході порівняли Зеленського з НЛО
Джерело:  online.ua

Професор геополітики в Бізнес-школі ICN (Нансі) Олександр Мельник на сторінках швейцарської газети Le Temps у статті "Володимир Зеленський – дзеркало нового світу" порівняв новообраного президента України з НЛО, який впав з неба, передає ONLINE.UA.

На переконання експерта, стрімкий зліт нового українського президента доводить, що глобальний світ, керований соціальними мережами, не знає кордонів і тепер сильно впливає на пострадянський простір, який видавався раніше недосяжним для змін.

Мельник запевняє, що в першу чергу, у цьому варто вбачати внесок України у світовий "протест заради протесту": змучені загальним обуренням народи йдуть на вибори, щоб скинути еліти, не маючи при цьому ніяких планів на майбутнє.

"Дитя кліку Володимир Зеленський подібний до НЛО, яке впало з неба, він є дзеркалом нашого часу, де неймовірне стає банальним у кровозмішувальному зв‘язку між вимислом і реальністю. Це й зрозуміло, бо якщо XII століття було "Часом соборів" (Нотр-Дам де Парі), то нове тисячоліття можна вважати "Часом Рататуя" (це щуреня в анімаційному фільмі стає кухарем). По суті, тепер ми всі – "Рататуї", у принципі здатні вийти за межі минулої епохи", - пояснив професор.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський  політолог пояснив, чому Зеленський зможе переграти Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?