Протести проти Трампа переросли в побоїща, сам він зробив заяву: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Протести проти Трампа переросли в побоїща, сам він зробив заяву: з'явилися відео

Протести проти Трампа переросли в побоїща, сам він зробив заяву: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

В американському місті Портленд, штат Орегон, масові протести, влаштовані противниками новообраного президента США Дональда Трампа, переросли в бійки і безлади.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення поліції Портленда в Twitter.
За даними правоохоронців, учасники протесту влаштовують бійки з поліцейськими і кидаються саморобними снарядами. В результаті заворушень пошкоджено багато автомобілів.
Читайте також: В США заарештовані десятки протестуючих проти Трампа
"Якщо ви застрягли в пробці біля маршу протесту, залишайтеся в автомобілі, зберігайте спокій і не провокуйте людей, які проходять повз", - попереджає поліція місцевих жителів в соцмережі.
"У зв'язку зі значними випадками злочинної і небезпечної поведінки протест вважається бунтом. Натовп була попереджений", - йдеться в повідомленні.
Правоохоронці також повідомляють про напади на водіїв і вандалізм під час акцій протесту.
Читайте також: Лед і Гага влаштувала протест біля штабу Трампа: з'явилося фото
Сам новообраний президент Дональд Трамп відреагував на протести в США, засудивши американців, які протестують проти підсумків виборів.
«Тільки-но у нас пройшли дуже відкриті і успішні президентські вибори. Тепер професійні демонстранти, яких провокують ЗМІ, влаштовують протести. Дуже нечесно!» - написав він у Twitter.




Як повідомляв ONLINE.UA, в американському місті Сіетл, штат Вашингтон, недалеко від місця проведення протестної акції проти Дональда Трампа, в результаті стрілянини поранено п'ять осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?