Проти майбутнього чемпіона Англії вже почалася війна
Категорія
Спорт
Дата публікації

Проти майбутнього чемпіона Англії вже почалася війна

Проти майбутнього чемпіона Англії вже почалася війна
Джерело:  online.ua

Лідер чемпіонату Англії "Лестер Сіті" ще нестав чемпіоном, а проти "лисиць" вже почалася закулісна війна.

Як повідомляє ONLINE.UA, "Лестер Сіті"підозрюється в порушенні фінансового фейр-плей.

Зокрема, видання The Guardian пише, що Футбольна ліга Англіїініціювала розслідування того, що "Лестер Сіті" в сезоні 2013/14нібито обійшов правила фінансового fair play, уклавши угоду з компанієюTrestellar Ltd.

У заяві говориться, що прибуток "лисиць" врезультаті угоди збільшився на 11 мільйонів фунтів, що дозволило скоротитизбитки, які раніше становили 34 мільйони фунтів.

У сезоні 2014/15 "Лестер Сіті" повідомив пропродаж Trestellar Ltd права на розміщення логотипу на ігровій формі клубу, атакож на перейменування домашнього стадіону в King Power.

А в сезоні 2012/13 власник клубу і компанії King Powerбізнесмен з Таїланду Вішай Шрівадданапрабха вливав гроші в клуб, коли офіційнийспонсорський дохід склав всього 5,2 мільйона фунтів.

У Футбольної лізі Англії вважають, що компанія TrestellarLtd виглядає як підставна, так як не має свого офісу, веб-сайту та номерутелефону.

"Лестер Сіті" вже відкинув всі звинувачення.

Зараз "лисиці" впевнено лідирують в чемпіонаті,випереджаючи "Тоттенхем Хотспур" на 7 очок, які "шпорам"необхідно відіграти за 5 турів. У інших команд вже немає шансів випередити"Лестер Сіті".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?