Проти Росії готують новий удар - що про нього відомо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Проти Росії готують новий удар - що про нього відомо

Проти Росії готують новий удар - що про нього відомо
Джерело:  online.ua

Росія отримала нові жорсткі умови, без виконання яких її спортсменів не допустять до міжнародних змагань навіть під нейтральним прапором. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

За словами гендиректора РУСАДА Юрія Гануса, Москві необхідно сплатити серйозний штраф, щоб захистити легкоатлетів.

Міжнародна федерація легкоатлетичних асоціацій тимчасово виключила зі своїх лав Всеросійську федерацію легкої атлетики. Для повернення її зобов'язали сплатити штраф у 10 мільйонів доларів, з яких половина — умовно. Термін виплати до 1 липня 2020 року.

"5 мільйонів обов'язково повинні бути виплачені. Невнесення цього внеску буде великою помилкою і призведе до катастрофічних наслідків. Це сувора вимога World Athletics. Це не питання торгу" - зазначив Ганус.

Він додав, наслідки ігнорування будуть вкрай важкими, до неможливості росіян виступати навіть у нейтральному статусі.

"Маю на увазі, що всього цього можна позбутися. Це відкине російську легку атлетику назад на довгі роки, наші спортсмени просто не зможуть виступати ні в якому статусі. Це точно", - додав гендиректор.

Нагадаємо, нещодавно з'ясувалося, що російські спортсмени вживали заборонений міжнародними спортивними правилами допінгові препарати. Легкоатлетичну асоціацію внаслідок розслідування відсторонили від змагань.

Як повідомляв ONLINE.UA, депутатка Держдуми РФ Світлана Хоркіна назвала скасування Олімпіади у 2020 році через пандемію нового коронавірусу покаранням божим.

Російських спортсменів відсторонили від Ігор внаслідок допінг-скандалу. На думку колишньої олімпійської чемпіонки, вплив пандемії на Олімпіаду — покарання за "образу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?