Процес складний: Пристайко розповів про загрозу зриву переговорів щодо обміну
Категорія
Політика
Дата публікації

Процес складний: Пристайко розповів про загрозу зриву переговорів щодо обміну

Процес складний: Пристайко розповів про загрозу зриву переговорів щодо обміну
Джерело:  УНН

Очільник МЗС України Вадим Пристайко стверджує, що наразі не можна багато говорити про процес обміну через його крихкість. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

За його словами, ризик зриву процесу існує навіть у зв'язку з необережною заявою.

"Цей процес складний, у ньому залучені не дипломати, ті, хто займається цим обміном - складна група людей, з різних органів, включаючи наших правозахисників, і омбудсвумен, і Службу безпеки - всіх, хто має бути в таких складних процесах", - стверджує дипломат.

Міністр зазначив, що цей етап складається з різних груп людей. Йдеться про обмін з РФ та ОРДЛО. Формування списків потребує часу, а "кожне" сказане слово може позбавити людину волі.

Нагадаємо, резонансний обмін України та Росії відбувся у вересні. На батьківщину повернулися полонені моряки, Олег Сенцов та інші відомі українські в'язні.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці жовтня р осійська сторона також обмовилася про існування переговорів з питання нового обміну. За словами заступника голови МЗС РФ Андрія Руденка, цей процес триває у непублічному полі, а кремлівський уряд розраховує на позитивний результат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?