Проукраїнські активісти у Криму перетворюють російські "Z" на пісочні годинники – фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Проукраїнські активісти у Криму перетворюють російські "Z" на пісочні годинники – фото

Проукраїнські активісти у Криму перетворюють російські "Z" на пісочні годинники – фото
Джерело:  online.ua

Акцію з перемальовування російської окупаційної символіки започаткував рух громадського спротиву "Жовта стрічка" у Криму.

Джерело: Жовта стрічка в Instagram

На окупованих територіях розпочалася акція Наближається час свободи

Акція “Наближається час свободи” є безстроковою, тобто приєднатися може кожен охочий з будь-якого окупованого населеного пункту України.

Суть полягає у перетворенні російських символів “Z” на пісочні годинники, заповнені синім та жовтим кольорами. Далі організатори акції пропонують зробити фото пісочного годинника та надіслати його в телеграм-бот “ Разом ”. 

Севастополь. Фото: "Жовта стрічка"

Бердянськ. Фото: "Жовта стрічка"

“Жовта стрічка” закликала приєднуватись усіх українців, що перебувають в окупації, а тих, хто знаходиться на підконтрольних Україні території – допомагати та ділитися інформацією.

Час окупації спливає. Наближається час свободи! – пишуть організатори акції в Instagram.

 Партизанський рух на окупованих територіях

З моменту російської окупації, українці, які знаходяться на підконтрольних РФ територіях демонструють свій спротив активними діями, допомагаючи Україні в досягненні її цілей та звільненні територій.

24 лютого у тимчасово окупованому Криму партизанські угрупування пошкодили залізницю, внаслідок чого рух поїздів було зупинено.

Російські медіа повідомляють, що внаслідок вибуху пошкоджено частину залізниці в районі села Поштове, що за 12 кілометрів від станції "Сімферополь".

У Мелітополі також зріс рух опору, попри те, що з міста виїхало більшість українців.

Мер міста Федоров додав, що навіть прихильники російської окупації зараз намагаються робити все для того, щоб допомогти українським спецслужбам.
На Херсонщині, зокрема в окупованих Каховці та Скадовську, повідомлялося про численні випадки підриву автомобілів з колаборантами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?