ПСЖ - Баварія: де і коли дивитися фінальний матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

ПСЖ - Баварія: де і коли дивитися фінальний матч Ліги чемпіонів

ПСЖ - Баварія: де і коли дивитися фінальний матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

23 серпня у Лісабоні на футбольному стадіоні Ештадіу да Луж відбудеться вирішальний матч фіналу Ліги чемпіонів 2019-2020, переможець якого отримає трофей найпрестижнішого європейського клубного футбольного турніру. На полі зустрінуться французький клуб Парі Сен-Жермен (ПСЖ) і німецька Баварія. Трансляція фінального матчу Ліги чемпіонів почнеться о 22:00 за київським часом, дивитися вирішальний матч ПСЖ-Баварія можна на телеканалі "Футбол 1", який буде проводити онлайн-трансляцію, передає ONLINE.UA.

Орієнтовно, в складі ПСЖ гратимуть: Ріко; Керер, Тьяго Сілва, Кімпембе, Бернат, Верратті, Маркіньос, Еррера, Ді Марія, Неймар, Мбаппе.

Баварію у фіналі Ліги чемпіонів будуть захищати: Ноєр, Кімміх, Боатенг, Алаба, Девіс, Горецька, Тьяго, Перішич, Мюллер, Гнабрі, Левандовскі.

Як відомо, ПСЖ вперше вийшов у фінал турніру і спробує стати другим французьким клубом, який завоював головний єврокубок. Раніше лише "Олімпіку" вдалося перемагати в Кубку європейських чемпіонів - це сталося в 1993 році.

Німецька "Баварія" може виграти трофей в шостий раз. При цьому ця команда виграла 21 попередній поєдинок поспіль у всіх турнірах.

За прогнозом букмекерів, Баварія є фаворитом фінального матчу ЛЧ - коефіцієнт на її перемогу дорівнює 2,05. Перемога ПСЖ оцінюється в 3,20, нічия в основний час - в 4,00.

Важливо відзначити, що переможець Ліги чемпіонів, який визначиться за результатами матчу ПСЖ-Баварія, зіграє з переможцем Ліги Європи Севільєю в матчі за Суперкубок УЄФА. Цей матч відбудеться в Будапешті 24 вересня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Севілья виграла Лігу Європи в матчі з Інтером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?