Пушилін просить Путіна відправити "додаткові союзницькі сили" на Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

Пушилін просить Путіна відправити "додаткові союзницькі сили" на Донбас

Пушилін просить Путіна відправити "додаткові союзницькі сили" на Донбас
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої "ДНР" Денис Пушилін почав публічно закликати, щоб команда російського диктатора Володимира Путіна дозволила задіяти "додаткові союзницькі сили" у битві за Донбас та заради "оборони" Донецька.

Джерело: росзМІ

Пушилін хоче, щоб РФ залучила "додаткові союзницькі сили" на Донбасі

Російські окупанти цинічно брешуть, що начебто посилилися обстріли Донецька. У зв'язку з цим "досягнуто розуміння, що будуть задіяні всі необхідні додаткові союзницькі сили".

Водночас російські пропагандистські медіа повідомляють, що Пушилін "заявив про необхідність задіяти додаткові союзницькі сили, насамперед Російської Федерації".

Що відбувається на фронті станом на 13 червня

За словами українських бійців, на Слов’янському напрямку російські солдати здійснили спробу ведення штурмових дій в Богородичному, успіху не мали, відійшли й почали закріплюватися в північно-західній частині населеного пункту.

На Сєвєродонецькому напрямку противник вів штурмові дії з метою встановлення повного контролю над містом Сєвєродонецьк, здійснив наступ на позиції наших військ в районі Метьолкіного, успіху не мав. Ворог продовжує посилення угруповання військ, що діє на Криворізькому напрямку, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що в окупантів є серйозні проблеми з комплектуванням підрозділів, що здійснюють штурмові дії на територіях Донецької та Луганської областей.

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?