Путін догрався: Пентагон готує нову потужну гіперзвукову зброю
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін догрався: Пентагон готує нову потужну гіперзвукову зброю

Путін догрався: Пентагон готує нову потужну гіперзвукову зброю
Джерело:  online.ua

Американські ЗМІ повідомляють, що США займуться розвитком програми гіперзвукової зброї Tactical Boost Glide. Тендер виграла американська військово-промислова компанія Raytheon – вона уклала контракт на 63,3 мільйона доларів із американським міністерством оборони, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що компанія є одним із найбільших постачальників озброєння і військової техніки для американських військ та їхніх союзників.

"Гіперзвукова зброя дозволить збройним силам США діяти на більш далеких дистанціях при більш оперативному реагуванні і з підвищеною ефективністю в порівнянні з існуючими системами озброєння", – йдеться у повідомленні.

Як відомо, наразі Пентагон розглядає можливість створення нової системи перехоплення для захисту від гіперзвукової зброї .У Пентагоні планують створення перехоплювача для захисту від гіперзвукової зброї . Тоді директор агентства з протиракетної оборони США Сем Грівз заявив, що міністерство завершує аналіз пошуку альтернативних рішень цього питання, які будуть опубліковані найближчим часом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що головний пропагандист Кремля Дмитро Кисельов у своїй програмі показав як російські гіперзвукові ракети "Циркон" летять на такі мішені, як Пентагон чи заміська резиденція президента США Кемп-Девід.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?