Путін доручив Шойгу запровадити "різдвяне перемирʼя"
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін доручив Шойгу запровадити "різдвяне перемирʼя"

Путін доручив Шойгу запровадити "різдвяне перемирʼя"
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін дав наказ припинити вогонь по всій лінії бойових зіткнень в Україні під приводовом "різдвяного перемирʼя".

Джерело: Кремль

Кремль заявив про припинення вогню на Різдво

У Кремлі зазначили, що Путін нібито врахував звернення російського патріарха Кирила і доручив міністру оборони РФ Сергію Шойгу запровадити з 12.00 6 січня 2023 року до 24.00 7 січня 2023 року "режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення в Україні".

Це рішення Кремль пояснив тим, що в районах бойових дій "проживає велика кількість громадян, які сповідують православ'я".

Відповідно там закликали Україну також оголосити режим припинення вогню.

Фото - скріншот

Перед цим пропутінський патріарх Кирило закликав до «різдвяного перемирʼя». В Офісі президента нагадали, що раніше РПЦ закликала до геноциду українців, заохочувала масові вбивства й наполягає на ще більшій мілітаризації РФ.

Тому заява РПЦ про «різдвяне перемир’я» – цинічна пастка й елемент пропаганди, - написав Михайло Подоляк.

Також до одностороннього припинення вогню Путіна закликав президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган під час телефонних переговорів 5 січня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?