Поплічник Путіна патріарх Кирило раптом закликав до "різдвяного перемир'я"
Категорія
Світ
Дата публікації

Поплічник Путіна патріарх Кирило раптом закликав до "різдвяного перемир'я"

Поплічник Путіна патріарх Кирило раптом закликав до "різдвяного перемир'я"
Джерело:  online.ua

Поплічник президента РФ Володимира Путіна та очільник "Російської православної церкви" патріарх Кирило, який публічно підтримує війну Росії проти України, неочікувано для всіх почав закликати до "різдвяного перемир'я".

Джерело: заява  російського патріарха Кирила на сайті РПЦ

Патріарх Кирило почав закликати до "різдвяного перемир'я"

Я, Кирило, Патріарх Московський і всієї Русі, звертаюся до всіх сторін, залучених до "міжусобного конфлікту", із закликом припинити вогонь і встановити Різдвяне перемир'я з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня, щоб православні люди могли відвідати служби в Різдвяний Святвечір і в день Різдва Христового, — йдеться у зверненні поплічника російського диктатора.

Що відомо про інші скандальні заяви патріарха Кирила

Не можна також не згадати про те, що нещодавно патріарх Кирило цинічно брехав, що російські солдати в Україні нібито захищають Росію, і "керуються внутрішнім моральним почуттям, заснованим на православній вірі".

Окрім того, він виступива із промовою в храмі збройних сил Російської Федерації, розхвалюючи молодих росіян, які стають до лав армії і йдуть вбивати українців.

Ба більше, 21 вересня на тлі оголошення Путіним часткової мобілізації патріарх "РПЦ" Кирило закликав росіян не вважати українців ворогами, однак все одно йти вбивати мирних людей.

Ми знаємо, яка небезпека нависла над українським народом, який намагаються переформатувати, з частини святої єдиної Русі зробити державою, противною цій Русі, ворожою по відношенню до Росії... Дуже важливо, щоб у наших серцях не виникало цього почуття, що там ворог, — цинічно заявив тоді російський патріарх.

Що важливо розуміти, Збройні сили України не планують припиняти вогонь для святкування чого-небудь доти, доки амрмія РФ не виведе свої війська за межі суверенної території нашої держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?