Путін екстрено скликає Радбез РФ — експерт назвав ймовірну причину
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін екстрено скликає Радбез РФ — експерт назвав ймовірну причину

Путін екстрено скликає Радбез РФ — експерт назвав ймовірну причину
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін в екстреному порядку скликає Раду безпеки Росії - засідання повинне відбутися уже 10 жовтня. Член комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки та оборони Федір Веніславський озвучив прогноз, що диктатор з його поплічниками, цілком можливо, будуть обговорювати відповідь на вибухи на Кримському мосту.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Чому Путін скликає Радбез РФ 10 жовтня

На переконання Федіра Веніславського, виключати ймовірність ескалації не можна, однак потенціал країни-агресорки слабшає з кожним днем.

Говорити про ще більшу ескалацію, коли російські війська щоночі й щодня обстрілюють населені пункти навряд чи варто. Хоча на завтра заплановано засідання Радбезу, яке ініціював Путін. Напевно, там розглядатимуть питання щодо відповіді на підрив Керченського мосту, – заявив український політик.

Як уже згадувалося раніше, незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков офіційно підтвердив, що російський диктатор проведе оперативну нараду з постійними членами Ради безпеки.

Проте він не уточнив, чи планують обговорювати ситуацію з Кримським мостом.

Що важливо розуміти, останню екстренк нараду із членами Радбезу Путін провів 9 вересня на тлі успішного контрнаступу українських військових у Харківській області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?