Путін екстрено звернувся до усіх росіян - що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін екстрено звернувся до усіх росіян - що відбувається

Путін екстрено звернувся до усіх росіян - що відбувається
Джерело:  online.ua

13 квітня очільник Кремля Володимир Путін, під час наради з питання санітарно-епідеміологічного становища в РФ, звернувся до усіх росіян та наголосив, що ситуація з коронавірусом у Росії почала стрімко погіршуватися. Він також підкреслив, що влада повиння наразі враховувати усі сценарії розвитку ситуації, навіть найскладніші і екстраординарні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Ми бачимо, що обстановка змінюється практично щодня, і, на жаль, збільшується число хворих людей. Усе більше випадків саме важкого протікання хвороби, саме важкого. Необхідно враховувати усі сценарії розвитку ситуації, навіть найскладніші і екстраординарні, з тим, щоб гнучко, оперативно коригувати стратегію і тактику наших дій, у першу чергу з надання медичної допомоги громадянам, ясна річ. Для того, щоб і далі діяти на випередження, – а нам, попри те, що ситуація не змінюється на краще, все-таки поки вдається діяти саме таким чином, – нам потрібен хороший, професійний прогноз", - заявив російський президент.

Окрім того, глава Кремля наголосив, що хоче отримати прогноз розвитку ситуації з коронавірусом на найближчі 10 днів і раціонально розподілити навантаження на лікарні у зв'язку з пандемією коронавірусу. За його словами, медики Міноборони РФ можуть бути задіяні у боротьбі з поширенням пандемії, якщо буде потрібно.

Заступниця голови уряду Російської Федерації з питань соціальної політики Тетяна Голікова також зазначила, що цього й на початку наступного тижнів в РФ очікується наростання кількості хворих на коронавірус.

Варто звернути увагу на те, що наразі в Росії спостерігається тенденція зростання числа хворих COVID-19 від 16% до 18% в залежності від дня. Тестування на коронавірус у РФ проводять 254 лабораторії. Що важливо розуміти, основне збільшення – 72,3%, як і основна захворюваність, припадає на два регіони, Москву і Московську область. Російська влада очікує, що стрімке зростання захворюваності там може припинитися в найближчі два тижні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український політичний експерт Іван Яковина звернув увагу на те, що зараз в РФ почалася справжня катастрофа та розповів, хто у цьому насправді винен.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?