Путін готує екстрене звернення до росіян - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін готує екстрене звернення до росіян - що сталося

Путін готує екстрене звернення до росіян - що сталося
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін готує чергове екстрене звернення до росіян через коронавірус. Про плани глави Кремля повідомив його прессекретар Дмитро Пєсков, який уточнив, що з новою заявою Путін виступить в терміни з 27 квітня по 3 травня. У цьому зверненні, за словами спікера Кремля, Путін розповість громадянам про перспективи Росії на тлі масштабної кризи, викликаної пандемією коронавіруса. Про це Пєсков повідомив в ефірі російського федерального телеканалу, передає ONLINE.UA.

"Думаю, на цьому тижні, ми почуємо нові заяви глави держави з оцінками наших перспектив", - сказав Пєсков.

Спікер Кремля додав, що Росія сьогодні стикається з безпрецедентними кризовими явищами і викликами, пов'язаними з пандемією. Виклики, за його словами, надходять щодня, щогодини, і їх потрібно регулювати в ручному режимі. У цих умовах Путін, уряд, адміністрація Кремля, за твердженням Пєскова, працюють "методично, злагоджено, спокійно", так як "знають, що робити".

"Звичайно, не зовсім коректно зараз давати якусь оцінку, тим більше мені - це все-таки повинен робити сам президент, але очевидно, що робота йде дуже напружена, важка, яка не терпить якоїсь розкоординованості", - підкреслив Пєсков.

При цьому Пєсков заявив, що Путін вже стає вірусологом. Глава Кремля, за його твердженням, дуже щільно занурився в тему коронавіруса, він збирає експертну інформацію і сам багато в чому стає експертом.

Нагадаємо, попереднє термінове звернення Путіна жорстко розкритикували росіяни. Вони обурилися заявою президента Росії про те, що держава усіма силами допомагає людям, яким насправді доводиться виживати в нових умовах. Росіяни підкреслили, що не вірять "в брехливі обіцянки Сатани", у якого немає душі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за останній місяць Путін вже тричі екстрено звертався до росіян. Перше звернення він записав, коли ситуація з коронавірусом в Росії почала загострюватися. Тоді глава Кремля попередив громадян країни, що влада буде приймати радикальні і екстраординарні рішення, щоб боротися з пандемією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?