Путін хоче забратися з Донбасу: влада США виступила з шокуючою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін хоче забратися з Донбасу: влада США виступила з шокуючою заявою

Путін хоче забратися з Донбасу: влада США виступила з шокуючою заявою
Джерело:  Голос Америки

Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор стверджує, що через економічний тягар внаслідок санкцій та фінансування військ на Донбасі війська Путіна скоро підуть з Донбасу, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Голос Америки".

"Я бачу ознаки того, що економічний тягар, який росіяни відчувають – і йдеться не лише про санкції, але санкції також, бо санкції таки мають реальний вплив на кожного з росіян і на російську економіку – так от, тягар, який платить російський уряд і російський народ, позначається на їхній економіці. Бо їм доводиться платити за свої війська на Донбасі. За підтримку своїх служб на Донбасі і в Криму. І ціна Донбасу та Криму для росіян, на додачу до ціни санкцій, навертають мене до думки, що вони хотіли б забратися з Донбасу", - пояснив Тейлор.

Американський дипломат наголосив, що потрібно продовжувати санкції, а також говорити з Кремлем у якому завгодно форматі. На думку Тейлора, діалог начебто йде добре між президентами Зеленським і Путіним.

"Якщо цей формат спрацює, то це чудовий формат! Бо ми маємо двох людей, які повинні дійти згоди про те, щоб росіяни залишили Донбас. І про те, щоб вони кінець кінцем залишили Крим", - підкреслив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, незважаючи на те, що президент Трамп нещодавно виявив готовність взяти участь у переговорах з приводу врегулювання війни на Донбасі, це питання поки не стоїть на порядку денному.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?