Путін хотів підірвати Україну зсередини. Хто зруйнував план РФ щодо бунтів в українських в'язницях
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін хотів підірвати Україну зсередини. Хто зруйнував план РФ щодо бунтів в українських в'язницях

Путін хотів підірвати Україну зсередини. Хто зруйнував план РФ щодо бунтів в українських в'язницях
Джерело:  online.ua

Заступниця міністра юстиції України Олена Висоцька розповіла, що напередодні повномасштабного вторгнення в Україну очільник Кремля Володимир Путіна та його команда готували бунт в українських тюрмах. Вони хотіли відкрити ще один фронт всередині нашої країни.

Джерело: RAMINA

Росіяни готували бунт в українських в'язницях

За словами Олени Висоцької, перед вторгненням Кремль готував план з підривом української в'язничної системи.

Вони хотіли влаштувати бунти всередині системи, одночасно з повномасштабним вторгненням, коли була розхитана управлінська ланка, – пояснила заступниця міністра.

Однак ще один план Кремля щодо України провалися, оскільки українські ув'язнені проігнорували провокації ворога.

Українські ув'язнені не дали Путіну відкрити фронт всередині країни

Наші засуджені ув'язнені здивували мене своїм патріотизмом. І я вдячна їм за цю позицію. Вони можуть скаржитися, можуть бути не задоволеними нашою роботою. Ми абсолютно нормально це сприймаємо і працюємо, щоб система працювала краще. Але те, що вони не підірвали її зсередини, ще й почали потім писати заяви на звільнення, бо вони хочуть захищати країну – це потрібно відзначити, – зазначила Олена Висоцька.

 Вона також визнала, що наслідки початку бунтів в українських в'язницях спрогнозувати вкрай важко.

На переконання заступниці міністра юстиції, якби план Путіна не провалися, то всередині країни справді би відкрився ще один фронт.

А якби по всій країні почалися бунти – ми б мали відволікати Нацгвардію та інші сили, аби працювати з тим, щоб впорядкувати роботу в'язничних установ, – додала Висоцька.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?