Путін краще Трампа - в США раптово почали хвалити президента Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін краще Трампа - в США раптово почали хвалити президента Росії

Путін краще Трампа - в США раптово почали хвалити президента Росії
Джерело:  online.ua

Колишній радник президента США з нацбезпеки Джон Болтон продовжує свої резонансні зізнання про політику Дональда Трампа і його відносини з російським лідером Володимиром Путіним. Він вважає, що Путін краще Трампа в політичних питаннях. На думку Болтона, Путін - розумний і жорсткий політик, який не бачить в Трампі суперника, але діючий президент США вважає інакше. При цьому вести переговори з Путіним Трамп не вміє, так як у нього немає ніякої стратегії, а всі державні питання він вирішує як справи в сімейному бізнесі, не усвідомлює різниці між особистими і державними інтересами. Про це Болтон розповів в інтерв'ю телеканалу ABC News, повідомляє ONLINE.UA.

"Президент Путін дуже уважно готується до зустрічей. Він має уявлення про людей, з якими розмовляє. Він зважує те, що хоче сказати, думає про цілі, яких хоче досягти. Я вважаю, що це рівень підготовки, педантичності і планування, які просто немислимі у випадку з Дональдом Трампом ", - заявив Болтон.

Він зізнався, що на зустрічі Путіна та Трампа в Гельсінкі в липні 2018 року боявся залишити президента США тет-а-тет з російським лідером. Причиною було те, що ніхто не знав, що Трамп буде говорити, не розуміючи, що Путін, як "розумний і сильний лідер", зможе використовувати в своїх цілях кожне слово президента США.

Також експомічник вважає, що для Трампа державні питання - як невеликий сімейний бізнес. На його думку, президент США не бачить різниці між національними інтересами і своїми, а своє рішення може поміняти в будь-який момент.

"Він заступив на посаду, маючи лише дуже невеликі знання про те, як працює державна влада, і зовсім не був зацікавлений в тому, щоб вчитися", - додав Болтон, підкресливши, що Трамп некомпетентний в багатьох питаннях.

Нагадаємо, Трамп відправив Болтона у відставку у вересні минулого року. Президент США пояснив своє рішення "серйозними помилками", які допускав радник. Після цього Болтон написав мемуари, фрагменти яких викликали критику Вашингтона. Президент США назвав книгу збіркою брехні. Згідно з останніми даними, Департамент юстиції вже почав розслідування щодо порушення Болтоном зобов'язання відносно нерозповсюдження секретної інформації при написанні мемуарів, щоб заборонити публікацію книги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп просто грає на публіку, критикуючи Путіна, але насправді виступає проти санкцій та інших каральних заходів проти РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?