Путін купив в Ізраїлі дорогу квартиру для своєї знайомої
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін купив в Ізраїлі дорогу квартиру для своєї знайомої

Путін купив в Ізраїлі дорогу квартиру для своєї знайомої
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися редакції видання The Washington Post та Міжнародному консорціуму журналістів, російський диктатор Володимир Путін придбав для своєї колишньої вчительки дорогу квартиру в Ізраїлі за 245 тисяч доларів. Очільнику Кремля у цьому допоміг відомий олігарх Роман Абрамович.

Джерело: The Washington Post

Путін придбав жило в Ізраїлі для своєї колишньої вчительки

За словами журналістів-розслідувачів, у середині 2000-их президент РФ купив квартиру громадянці Ізраїлю Міні Юдицькій-Берлінер.

Варто звернути увагу на те, що вона викладала майбутньому очільнику Кремля німецьку мову у 281-й школі Санкт-Петербурга (тоді Ленінград).

Редакція видання знайшла в одному з договорів, які потрапили до рук ЗМІ, що компанія на Кіпрі, власником якої є олігарх Абрамович, перевела колишній вчительці Путіна 245 тисяч доларів.

Як відомо, того ж дня вона стала власницею невеликої квартири у центрі Тель-Авіва. Тоді ЗМІ повідомляли, що Путін посприяв у тому, щоб вона отримала невелику квартиру. Однак про яку саме допомогу йшлося, тривалий час не було відомо.

Що наразі відомо про зв'язок між Путіним та Абрамовичем

Американські журналісти звертають увагу на те, що десятиліттями Абрамович заперечував будь-які фінансові зв'язки з командою російського диктатора Володимира Путіна.

Ба більше, він навіть вимагав спростування від ЗМІ та навіть ініціював судові справи, аби запевнити усіх, що начебто він не виконував вказівки Путіна,

Однак нове розслідування доводить протилежне - олігарх підтримував контакт з президентом Росії, попри заяви, що не так.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?