Путін міг потрапити під обстріл під час атаки БпЛА по Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін міг потрапити під обстріл під час атаки БпЛА по Москві

Путін міг потрапити під обстріл під час атаки БпЛА по Москві
Джерело:  online.ua

Російські ППО збили безпілотники, які атакували Москву, лише за 10 кілометрів від резиденції кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна, який у той час перебував саме там.

Джерело:  The Moscow Times

Резиденція Путіна ледь на стала мішеню для атак БпЛА  

Журналісти видання повідомили, що під час атаки дронів по Москві Путін із великою долею ймовірності перебував у власній резиденції у "Ново-Огарьово".

За словами одного зі співрозмовників видання на правах анонімності, представники служби безпеки рано вранці розбудили Путіна через загрозу повітряних атак.

Депутат Держдуми РФ  Олександр Хінштейн підтвердив, що дрони, які атакували західні райони Московської області, було збито в районі населених пунктів Ромашково і Роздори, усього за 10 кілометрів від резиденції Путіна.

До можливої атаки на резиденції Путіна російська влада почала готуватися ще взимку, коли відбулись удари по військових аеродромах Енгельс і Дягилево в Саратовській і Рязанській областях.

У січні цього року, на будівлях поблизу Кремля в центрі Москви, а також за 10 кілометрів від "Ново-Огарьово", неподалік селища Заріччя, з'явилися зенітні ракетно-гарматні комплекси "Панцир С-1".

Ще один "Панцир-С1" був помічений біля однієї з резиденцій Путіна на північному заході Новгородської області приблизно в той самий час.

В Держдумі РФ вже закликають бомбити Бєлгородську область

Депутат Держдуми РФ Андрій Гурулєв закликав російських військових бомбити населений пункт Шебекіно на кордоні Росії з Україною у Бєлгородській області.

Гурульов прокоментував "прильоти" по прикордонному Шебекіно. За його словами, із цим треба боротися радикально - знести Шебекіно авіаційними бомбами.

Треба точково душити та довбити. Зокрема, щодо Шебекіно, я думаю, там авіація розбереться планувальними авіабомбами. Ну, так більше не можна, - зазначив Гурулєв.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?