Путін намагається затягнути Україну у "Мінськ-3"
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін намагається затягнути Україну у "Мінськ-3"

Путін намагається затягнути Україну у "Мінськ-3"
Джерело:  online.ua

Військовий експерт Олег Жданов звертає увагу на те, що РФ хоче, щоб Білорусь стала для України гарантом безпеки. За його словами, у такий спосіб Путін намагається втягнути Україну в "Мінськ-3", а це може негативно вплинути на хід війни.

Джерело: "24 Канал"

Росія хоче затягнути Україну у "Мінськ-3"

На переконання Жданова, російський диктатор робить все можливе, щоб втягнути нас у "Мінськ-3", оскльки бачать в цьому шлях до свого порятунку в даній ситуації.

І наше головне завдання – не звертати на це уваги та виставляти свої вимоги в переговорному процесі, добиватися їх виконання і далі робити все послідовно: ми сказали вимогу – вони виконали, – наголосив військовий експерт.

За словами Олега Жданова, тільки в такому контексті офіційний Київ може просуватися до якоїсь мирної угоди між Україною та Росією.

Хоча я взагалі не уявляю, яка може бути мирна угода після того, що РФ скоїла на території нашої країни, – зазначив експерт.

Жданов також звертає увагу на те, що Путін може не піти на другу хвилю наступу на Донбасі, якщо він усвідомить загрозу втрати боєздатності частини армії.

Але це несе загрозу для нас. Якщо вони втягнуть нас у переговорний процес, то ми можемо залишитися на тих позиціях, на яких зупиниться активна фаза бойових дій. Головне не допустити цього, – підсумував експерт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?