Путін назвав причину, через яку не може стати царем Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін назвав причину, через яку не може стати царем Росії

Путін назвав причину, через яку не може стати царем Росії
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін стверджує, що неправильно називати його царем. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на новий фрагмент інтерв'ю агентства "ТАСС" з очільником Кремля.

За словами лідера, він не готовий вважати себе таким попри регулярні звинувачення опозиції. Він навіть нібито "не сподівався", що опанує владу в Росії на такий тривалий час.

Путін пояснив, що багато працює, тому не може бути царем.

"Цар – це той, хто сидить, зверху поглядає і каже: "Ось віддам наказ і там дещо зроблять", а сам тільки шапку приміряє і споглядає в дзеркало", - стверджує президент.

Більше того він підкреслив, що ніколи не роздумував над подібним.

Нагадаємо, Путін очолює РФ з 2000 року за винятком "перерви" у 2008-2012 роках. Нещодавно у країні почали конституційну реформу, яка дозволить йому й надалі, після 2024 року, балотуватися на посаду президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, офіційна Москва досі плекає надію, що через пандемію коронавірусу антиросійські санкції можуть пом’якшити. Політичний експерт Сергій Постоловський запевняє, що цього не буде. За його словами, COVID-19 може спровокувати лише негативні наслідки для росіян та особисто для глави Кремля Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?