Путін не довіряє власним генералам
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін не довіряє власним генералам

Путін не довіряє власним генералам
Джерело:  online.ua

За інформацією аналітиків з американського Інституту вивчення війни, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін не довіряє генералам власної окупаційної армії і призначає по 2 командири на одну посаду.

Джерело: ISW

Путін розчарований командуванням кремлівської окупаційної армії

Зазначається, що відповідальними за штурм Лисичанська на Луганщині були призначені командувач центральним військовим округом генерал-полковник Олександр Лапін і командувач повітряно-космічними силами Росії генерал армії Сергій Суворікін.

Те, що два високопоставлених російських командири керували і несли відповідальність за військові дії в районі Лисичанська говорить, що президент Росії Володимир Путін не довіряє молодшим офіцерам і бажає перестраховуватися, призначаючи дублюючих один одного офіцерів.

Також подвійне керівництво однією операцією може говорити і про те високе значення, яке Путін надавав захопленню Лисичанська і виходу армії РФ на кордони Луганської області.

Аналітики зазначають, що після захоплення Лисичанська кремлівська окупаційна армія зосередить зусилля на наступі на Сіверськ, який лежить на шляху до Слов'янська та Краматорська, або можуть посилити наступ на Слов'янськ та Бахмут.

Українські війська, ймовірно, продовжать з боями відступати до шосе Е40, яке йде зі Слов'янська через Бахмут у бік Дебальцевого. Поки неясно, чи приймуть вони рішення організувати оборону навколо Сіверська.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

У Донецькій області російські війська спробували атакувати населені пункти на північ від Слов'янська, але протягом 3 липня не завоювали будь-якої нової території. При цьому, за заявою українського Генерального штабу, армія РФ використовує тут якісь інструменти для радіоелектронної боротьби. Різні джерела підтверджують, що Слов'янськ піддається масованим обстрілам з боку російських військових.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?