Путін не шкодує: у Кремлі відзначилися гучною заявою про Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін не шкодує: у Кремлі відзначилися гучною заявою про Крим

Путін не шкодує: у Кремлі відзначилися гучною заявою про Крим
Джерело:  РБК

Президент Росії Володимир Путін не шкодує про возз'єднання з Кримом і зробив би це знову, якби у нього була така можливість.


Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в інтерв'ю РБК, повідомляє ONLINE.UA.


"Він, власне, тримав і тримає "кримську історію" під своїм особистим контролем ... Я впевнений, що він знову і знову вчинив би саме таким чином, і прийняв би ті рішення, які він прийняв, і взяв би на себе ту відповідальність, яку він взяв ", - сказав він.


Читайте також: План "здачі Криму в оренду": у Путіна дали очікувания коментар

На прохання дати прогноз і назвати можливі терміни "визнання Україною факту приєднання Криму до Росії", Пєсков відповів:


"Я не думаю, що хтось зможе дати такі прогнози. Це перше. А друге, з точки зору нашої нинішньої реальності, положення і статусу Криму як регіону Російської Федерації, це не так вже й важливо, тому що це навряд чи колись зміниться ", - сказав Пєсков.


На думку Пєскова, українці зможуть спокійно подивитися на те, що сталося, "коли спадуть наслідки ідеологічного одурманення".


"Як тільки емоційне напруження і наслідки ідеологічного одурманення спадуть на Україні, в різних регіонах України, коли українці зможуть тверезими очима спокійно подивитися на те, що сталося, коли вони задумаються ... Коли вони зможуть спокійно подивитися на свою новітню історію, я думаю, тоді буде більше розуміння ", - вважає Пєсков.


Как сообщал ONLINE.UA,  пресс-секретарь РФ Дмитрий Песков заявил, что аннексия украинского полуострова Крым принесла много трудностей экономике РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?