Путін не змінив своєї позиції щодо війни в Україні — Шольц
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін не змінив своєї позиції щодо війни в Україні — Шольц

Путін не змінив своєї позиції щодо війни в Україні — Шольц
Джерело:  online.ua

На думку німецького лідера Олафа Шольца, російський диктатор Володимир Путін не змінив своєї позиції щодо повномасштабного вторгнення Росії в Україну. З такою заявою він виступив під час пресконференції з грузинським колегою Іраклі Гарібашвілі.

Джерело:  Bild

Шольц озвучив свої висновки після переговорів з Путіним

На жаль, я не можу сказати, що там (у Путіна) виросло усвідомлення того, що починати цю війну було помилкою, – зазначив канцлер ФРН, коментуючи нещодавню телефонну розмову з очільником Кремля

На переконання Олафа Шольца, з російським диктатором необхідно продовжувати розмовляти, щоб пояснювати йому свій погляд на речі.

Бо я твердо переконаний, що Росія має піти, має вивести свої війська, щоб у регіоні був шанс на мир. І щодня я розумію, що це єдина перспектива, – заявив німецький лідер.

Що відомо про переговори Макрона і Шольца з Путіним

Як уже згадувалося раніше, 13 вересня канцлер Німеччини Олаф Шольц провів перші з травня телефонні перемовини із російським диктатором Володимиром Путіним, під час яких закликав до переговорів та повного виведення російських військ з України.

11 вересня французький лідер Еммануель Макрон провів телефонну розмову з Путіним, під час якої було обговорено ситуацію в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?