Путін неочікувано розповів про таємні домовленості з Обамою щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін неочікувано розповів про таємні домовленості з Обамою щодо України

Путін неочікувано розповів про таємні домовленості з Обамою щодо України
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін скаржиться, що Сполучені Штати не виконали частину домовленостей щодо України, нібито досягнутих під час телефонної розмови з президентом США в 2014 році.

Про це він розповів в інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну для фільму "У боротьбі за Україну", передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Режисер запитав у Путіна про телефонну розмову з Бараком Обамою, що нібито відбулася під час драматичних подій на Майдані в Києві в 2014 році. Однак глава російської держави відмовився розповісти деталі тієї бесіди, пославшись на її конфіденційний характер.

"Ви знаєте, Обама вже не президент, але тим не менш є певні речі, про які ми [не говоримо]... У всякому разі можу сказати, що наші домовленості, які були досягнуті в цій телефонній розмові, з американської сторони не були виконані. Я б на цьому обмежився, не став би в деталі вдаватися", - додав він.

Також очільник Кремля прокоментував перспективи російсько-українських відносин - він вкотре повторив стару пропагандистську тезу, що погіршення відносин нібито було спровоковано "держпереворотом в Києві в 2014 році".

"І друга частина - це пропаганда чинної влади України, які виставляють Росію винуватицею всіх наступних за цим трагічних подій", - додав Путін.

Як повідомляв ONLINE.UA, в інтерв’ю італійським журналістам Путін також  пояснив, чого чекає  від президента України Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?