Путін особисто віддав наказ: шпигун США поділився шокуючими даними
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін особисто віддав наказ: шпигун США поділився шокуючими даними

Путін особисто віддав наказ: шпигун США поділився шокуючими даними
Джерело:  online.ua

Евакуйований з Росії американський шпигун стверджує, що очільник Кремля Володимир Путін особисто віддав наказ втручатися в президентські вибори в США у 2016 році. Про це йдеться в статті The New York Times, передає ONLINE.UA.

"Десятиліття тому ЦРУ завербувало і дбайливо вело російського чиновника середньої ланки, який почав швидко зростати у владній ієрархії. Американські розвідники несподівано отримали золоту акцію: їхнє давнє джерело виявилося на впливовій позиції, яка надавала доступ до вищих ешелонів влади в Кремлі", - йдеться в статті.

Варто зазначити, що даний чиновник став одним з найбільш важливих і найбільш захищених агентів ЦРУ. Він "злив" інформацію про те, що наказ втручатися в президентські вибори в США віддав особисто Путін. Саме Путін наказав також здійснити хакерську атаку на сервери Демократичної партії, яка мала ключове значення в перегонах.

"Співробітники ЦРУ займалися безпекою агента і наприкінці 2016 року зробили йому пропозицію евакуюватися з Росії. Спочатку інформатор відмовився, що стурбувало управління. У штаб-квартирі стали поширюватися сумніви в надійності агента. Однак через кілька місяців ЦРУ відновило пропозицію, і цього разу інформатор погодився", - розповідають автори статті.

За словами представників ЗМІ, після евакуації агента з Кремля ЦРУ втратило одне з найбільш важливих джерел у російській владі. На думку видання, відтоді американська розвідка "осліпла" щодо процесів всередині Кремля.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кремль оголосив власну версію переговорів Зеленського та Путіна. Російська сторона вирішила вимагати від Києва припинення обстрілів, хоча  приводом для бесіди стала  провокація окупантів, що призвела до втрат у ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?