Путін остаточно збожеволів — росіяни в шоці від нового рішення глави Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін остаточно збожеволів — росіяни в шоці від нового рішення глави Кремля

Путін остаточно збожеволів — росіяни в шоці від нового рішення глави Кремля
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін продовжує шокувати світ і самих росіян скандальними рішеннями. На цей раз він вирішив забезпечити собі довічні соціальні та інші гарантії, в тому числі право на недоторканність і щомісячне грошове утримання. Відповідний законопроект 31 жовтня глава Кремля вніс на розгляд Держдуми РФ. Цим документом він пропонує змінити порядок формування Ради Федерації РФ і дозволити колишнім президентам Росії, які покинули цей пост достроково або в зв'язку з закінченням терміну повноважень, довічно обіймати посаду сенатора, що, до речі, прописано в новій Конституції Росії, яку Путін також змінив заради власних інтересів. Росіяни в шоці від ганебного рішення Путіна. Вони обурені тим, що він з кожним днем нахабніє все більше і більше. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Держдуми РФ.

У путінському законопроекті зазначено, що президент, який припинив повноваження, зможе одноразово подати заяву, щоб стати довічним сенатором, протягом трьох місяців після того, як покинув пост глави держави. Колишній президент, чиї повноваження закінчилися до прийняття цього закону, може подати заяву протягом трьох місяців з дня набрання законом чинності. Довічними сенаторами також можуть бути призначені громадяни з видатними заслугами перед країною і з "бездоганною репутацією".

Також Путін вніс до Держдуми ще один законопроект про статус сенатора і депутата Держдуми. У документі серед іншого сказано, що президент, який став довічним сенатором, зберігає за собою соціальні та інші гарантії, встановлені законом, наприклад, право на недоторканність і щомісячне довічне грошове утримання. Російські парламентарії мають намір в найкоротші терміни розглянути путінські пропозиції і прийняти відповідні законопроекти вже в листопаді.

"Толі ще буде! Кожен раз дивлюся на черговий новий закон або поправки Путіна і кожен раз думаю, ось воно - дно. Але кожен раз помиляюся; Путін остаточно збожеволів, йому потрібна термінова психологічна допомога; Він що, з дуба впав?! Це що за довічні терміни для сенаторів. Це що за каста обраних? Ось вам і вся демократія!; Як же йому хочеться бути вельможею і сіятельством", - коментують шоковані росіяни рішення Путіна.

Нагадаємо, 1 липня в Росії відбулося голосування за зміну Конституції РФ. Одним з нововведень було "обнулення" президентського терміну Володимира Путіна. За проголосували 77,92%, проти - 21,27%. Такі дані навела ЦВК РФ за підсумками обробки протоколів. В цілому по Росії, за даними ЦВК, поправки підтримали 77,92% тих, хто проголосував.

Важливо відзначити, що нова конституція РФ вступила в силу з 4 липня 2020 року. Хоча в ній чимало говориться про простий народ, саму Конституцію переписали під президента Володимира Путіна, що ні для кого не є секретом. Варто звернути увагу на те, що оновлену Конституцію Росії опублікували на офіційному порталі правової інформації з шокуючою помилкою - в першому варіанті публікації її назвали "конституція Президента Російської Федерації". І тільки потім виправили на "конституція Російської Федерації".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що результати голосування за обнуління президентських термінів Путіна були нахабно підтасовані, так як в голосуванні взяли участь тисячі недійсних паспортів, а деякі виборці були записані в системі двічі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?