Путін пафосно привітав Папу Римського з ювілеєм: в мережі іронізують
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін пафосно привітав Папу Римського з ювілеєм: в мережі іронізують

Путін пафосно привітав Папу Римського з ювілеєм: в мережі іронізують
Джерело:  online.ua

Президент Росії  Володимир Путін  пафосно привітав Папу Римського Франциска з 80-річчям, чим викликав сміх користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеграму Путіна, текст якої був оприлюднений прес-службою Кремля.


"Ваша плідна діяльність по просуванню високих духовних і моральних цінностей, по розширенню міжконфесійного і міжцивілізаційного діалогу здобула Вам щиру повагу мільйонів людей в усьому світі, - йдеться в повідомленні. - Багато в чому завдяки Вашим особистим зусиллям, Вашій мудрості і далекоглядності стало можливим досягнення історичного прориву в православно-католицькому спілкуванні, а також значне зміцнення відносин між Росією і Ватиканом".


Читайте також: Путін хоче мати свого Папу Римського: в Україні пояснили завдання РПЦ


"Розраховую, що в найближчому майбутньому ми знову зможемо зустрітися і докладно обговорити насущні проблеми сучасного світу", - заявив Путін і додав, що тепло згадує розмови з Папою Римським у Ватикані в 2013 і 2015 роках.



У соцмережах висміяли вітальну промову російського президента. Так, користувач Roman Ermoshin написав: "Краще б проблеми сучасної Росії обговорювали і вирішували, а не безглузді виїзди за кордон".


Російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев: "Тепло згадую наші розмови в Ватикані в 2013 і 2015 роках. Розраховую, що в найближчому майбутньому ми знову зможемо зустрітися і докладно обговорити насущні проблеми сучасного світу". А то ж Ганді помер... ".



Alexander Druzheruchenko: "Та й Кастро теж...".


Кишеньковий злодій Садальський: "Охх, вже і туди дісталася "рука Кремля"))".


Відзначимо, Володимир Путін зустрічався з Папою Римським Франциском у Ватикані 25 листопада 2013 року та 10 червня 2015 року.


Раніше  Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет в інтерв'ю ONLINE.UA розповів, що Володимир Путін, збираючись захопити Україну в 2014 році, не врахував важливої речі  - існування Церкви Київського Патріархату та інших організацій, які не хочуть над собою влади Москви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?