Путін планує нову цинічну провокацію, пов'язану з Україною - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін планує нову цинічну провокацію, пов'язану з Україною - що відомо

Путін планує нову цинічну провокацію, пов'язану з Україною - що відомо
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін може підписати пакет поправок в конституцію 18 березня — у шосту річницю кримської окупації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

За даними джерел в робочій групі, яка займається поправками, документи передадуть лідеру у цю дату навмисне.

"Ця дата — день возз'єднання Криму з Росією — має символічне значення", - вважають у Кремлі.

Паралельно інші ЗМІ проінформували, що парламенти регіонів планують розглянути й схвалити поправки вже 12 березня. Напередодні їх повинна підтримати Держдума та Рада Федерації.

Друге читання законопроєкту із поправками, який ініціював особисто Путін, передбачається 10 березня.

Відповідний референдум Москва планує провести 22 квітня. Лише після цього усі поправки стануть чинними.

Таком чином пакет документів спочатку ухвалять на всіх необхідних рівнях, а лише потім винесуть на народний суд. Очільник Кремля стверджує, що нічого дивного тут немає - він нібито готовий не підписувати законопроєкт, якщо населення виступить проти.

Як повідомляв ONLINE.UA, у російській Держдумі пояснили, що правки Путіна  в конституцію торкаються "історичної правди", правонаступності сучасної РФ від Радянського Союзу та водночас "Російської держави", а також згадують бога.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?