Путін вніс свої правки до Конституції РФ - що важливо знати кожному
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін вніс свої правки до Конституції РФ - що важливо знати кожному

Путін вніс свої правки до Конституції РФ - що важливо знати кожному
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін запропонував прописати в Конституції РФ правонаступність країни від СРСР. Такими даними поділилися віцеспікер Держдуми Петро Толстой та спікер Держдуми РФ В’ячеслав Володін, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Російські політики наголосили, що нові правки передбачають правонаступність Росії від Радянського Союзу. Окрім того, зазначається, що є правка, що вказує на неприпустимість дій і закликів до відчуження частин території РФ.

"Найважливішим надбанням Російської Федерації, згідно із правками Путіна, визначаються діти", - кажуть політики.

За словами Володіна, очільник Кремля також вніс поправку, яка закріплює використання російської мови на всій території країни, але надає право республікам встановлювати національні мови як державні. Російський президент також запропонував зафіксувати в Конституцію шлюб як союз чоловіка і жінки.

Також в Конституції РФ буде сформульована поправка, що згадує Бога.

"Російська Федерація, об'єднана тисячолітньою історією, зберігаючи пам'ять предків, що передали нам ідеали і віру в Бога, а також спадкоємність розвитку російської держави, визнає державну єдність, що склалася історично", - кажуть політик.

Варто звернути увагу на те, що загальноросійське голосування щодо поправок до Конституції Російської Федерації проведуть 22 квітня, але в оточенні Путіна стверджують, що дата не пов'язана з днем народження Володимира Леніна.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, стало відомо, скільки росіян хочуть, щоб Путін покинув президентське крісло.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?