Путін планує створити "Кримський федеральний округ"
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін планує створити "Кримський федеральний округ"

Путін планує створити "Кримський федеральний округ"
Джерело:  online.ua

Диктатор Володимир Путін під нову анексію територій України планує створити "Кримський федеральний округ", у який хочуть ввести і сам півострів і захоплені території Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Джерело: "Ведомости" з посиланням на своїх інсайдерів

У РФ хочуть створити "Кримський федеральний округ"

Як вдалося дізнатися журналістам, очолити новостворений "Кримський федеральний округ" може колишній гендиректор "Роскосмосу" Дмитро Рогозін.

Інсайдери стверджують, що у Кремлі замислилися про створення нового "федерального округу" через складну ситуацію, яка склалася навколо "референдумів про приєднання" нових територій: мовляв, для управління ними потрібен "політичний важкоатлет".

Інше близьке до Адміністрації Путіна джерело пояснює можливе призначення Рогозіна повпредом президента у цьому "федеральному окрузі" так: "Там великий фронт робіт, тож це цілком можливо".

Що важливо розуміти, Рогозін залишив посаду голови "Роскосмосу" ще 15 липня. Після цього незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков повідомив, що пізніше "в нього буде нова робота".

Наразі ані представник Путіна, ані сам Рогозін не відповідають на запитання журналістів про створення "Кримського федерального округу".

Джерело в "Роскосмосі" сказало, що поки що представники команди Рогозіна, які залишаються в компанії, не готуються до переведення на нове місце роботи. За даними цього співрозмовника, колишній керівник держкорпорації хотів би цього призначення, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?