Путін планує загнати в Україну недоукомплектовані чеченські батальйони – ISW
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін планує загнати в Україну недоукомплектовані чеченські батальйони – ISW

Путін планує загнати в Україну недоукомплектовані чеченські батальйони – ISW
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися американським аналітикам з Інститут вивчення війни, команда диктатора Володимира Путіна хоче підсилити свою армію чеченськими батальйонами, які недоукомплектовані і складаються переважно з найманців з економічно депресивних регіонів РФ.

Джерело: ISW

Аналітики ISW попередили про нові плани Путіна щодо України

Російське військове керівництво продовжує значною мірою покладатися на нібито чеченські підрозділи, щоб створити бойову потужність для операцій в Україні, - діляться своїми даними американські аналітики.

Представники ГУР Міноборони зазначають, що офіційна Москва має намір передислокувати в Україну чотири чеченські батальйони, які значною мірою недоукомплектовані та складаються переважно з нечеченських найманців з економічно депресивних регіонів Росії.

Фото - understandingwar.org

Експерти ISW відреагували на обстріл армією РФ Кривого Рогу

На думку американських аналітиків, росіяни хотіли влучити у Карачунську дамбу, щоб пошкодити українські понтонні мости нижче за течією.

Це стало на тлі повідомлень про те, що ЗСУ роблять все можливе, щоб розширити свій плацдарм через річку Інгулець біля Давидового мосту в рамках діючого контрнаступу у Херсонській області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?