Путін попередив про можливість нових хіматак в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін попередив про можливість нових хіматак в Сирії

Путін попередив про можливість нових хіматак в Сирії

Президент Росії Володимир Путін попередив про можливість нових хімічних атак в Сирії, подібних до трагедії в провінції Ідліб, яку він назвав провокацією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
"У нас є інформація від різних джерел, що подібні провокації - а я по-іншому їх назвати не можу, - готуються і в інших регіонах Сирії, в тому числі південних передмістях Дамаска, де збираються підкинути якусь речовину і звинуватити сирійську офіційну владу", - розповів він.
При цьому Путін додав, що Росія має намір вимагати офіційного розслідування інциденту в Ідлібі міжнародним судом в ООН.
Читайте також: Пу тін у відповідь на звинувачення щодо Сирії спробував відбутися жартами
"Ми збираємося офіційно звернутися до відповідної оонівської структури в Гаазі і закликати світову спільноту ретельно розслідувати ці прояви, і, в залежності від результатів розслідування, прийняти зважені рішення", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше держсекретар США Рекс Тіллерсон в ході свого візиту в Москву 11-12 квітня мав намір продемонструвати представникам Кремля докази щодо хіматаки в Ідлібі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?