Путін поскаржився Меркель на Україну: в мережі їдко кепкують
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін поскаржився Меркель на Україну: в мережі їдко кепкують

Путін поскаржився Меркель на Україну: в мережі їдко кепкують
Джерело:  Кремль

Президент Росії Володимир Путін у телефонній розмові з канцлером Німеччини Ангелою Меркель заявив про провокації і порушення Мінських угод, нібито скоєні українською стороною на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.
Читайте також: П ісля Путіна може бути ще гірше - військовий дав прогноз для України
"Обговорювалася ситуація на південному сході України, що різко загострилася в останні дні через провокаційні дії української сторони. Виражена серйозна стурбованість у зв'язку з ескалацією збройного протистояння, в результаті якого є людські жертви, значні руйнування цивільної інфраструктури і житлового фонду в ряді населених пунктів Донбасу", - йдеться в повідомленні.
"Володимир Путін привернув увагу Ангели Меркель до даних СММ ОБСЄ, а також до заяв офіційних представників Києва, що свідчать про спроби українських силовиків військовим шляхом змінити ситуацію на лінії зіткнення на свою користь. У наявності явне прагнення київської влади зірвати реалізацію мінських домовленостей, а також використовувати «нормандський формат» для прикриття своїх деструктивних кроків", - додали в прес-службі Кремля.
Читайте також: Заяв а посла ФРН щодо Донбасу: в мережі помітили важливий момент
У соцмережах обговорили такі заяви президента Росії. Так користувач giggster припустив в Twitter: "Провокація ж полягала в тому, що Україна намовила ЗС РФ атакувати Авдіївку".





Вайло з гори: "Мааам! А чого вони !!!"
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналіст Аркадій Бабченко порівняв вторгнення Росії в Україну зі знущаннями гопників зі слабких.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?