Путін поскаржився на бажання України перемогти воєнним шляхом
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін поскаржився на бажання України перемогти воєнним шляхом

Путін поскаржився на бажання України перемогти воєнним шляхом
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін зустрівся з прем'єром Індії Нарендрою Моді та пообіцяв йому, що нібито "зробить усе, щоб швидше припинилася війна". Також він поскаржився, що Україна хоче перемогти воєнним шляхом.

Джерело: росЗМІ

Путін знову поскаржився на Україну

Я знаю вашу позицію щодо конфлікту в Україні. Ми зробимо все для того, щоб це все припинилося якнайшвидше. На жаль, протилежний бік, керівництво України заявило про відмову від переговорного процесу. Заявило про те, що хоче досягти своєї мети воєнним шляхом, як вони кажуть, на полі бою, - сказав Путін.

Моді ж сказав Путіну, що зараз «не час воювати», коли у світі є багато інших проблем. Зокрема він назвав проблеми з продовольством, добривами та паливом. Він наголосив, що дипломатія та діалог допомагають зберігати світ єдиним.

Під час спілкування Путіна із журналістами в рамках саміту Шанхайської організації співробітництва прокоментував контрнаступ ЗСУ.

Ми бачимо і там активність, і там (на фронті – ред.). Ну київська влада ж оголосила про те, що вони почали і проводять активну контрнаступальну операцію. Ну подивимося, чим вона закінчиться, - сказав він.

Радник голови ОПУ Михайло Подоляк у відповідь Путіну заявив, що «вирішення конфлікту» вкрай просте – негайне виведення російських військ з усієї території України.

Там часом, російське видання «Медуза» повідомляє, що в адміністрації президента Росії не розуміють, що робити далі, але й не відмовляються від намірів анексувати нові території

Співрозмовники видання розповіли, що російські чиновники «фрустровані» тим, що контрнаступ ЗСУ змусив їх перенести псевдореферендуми на окупованих територіях «на невизначений термін».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?