Путін преміював головних пропагандистів Росії. Вони отримають по мільйону рублів
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін преміював головних пропагандистів Росії. Вони отримають по мільйону рублів

Путін преміював головних пропагандистів Росії. Вони отримають по мільйону рублів
Джерело:  online.ua

Потужна дезінформаційна кампанія - одна з головних зброй президента РФ Володимира Путіна, яку він використовує проти всього світу заради досягнення особистих тактичних цілей. Він високо оцінює влкад російських пропагандистів, яких за роботу в 2020 році вирішив нагородити преміями в розмірі 1 мільйона рублів. "За особистий внесок у розвиток ЗМІ" премію отримає головна редакторка міжнародного пропагандистського телеканалу RT, що фінансується урядом Росії, Маргарита Симоньян. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу російського уряду.

Крім Симоньян, премію в розмірі 1 млн рублів отримають: ведучий федерального телеканалу "Росія" Олександр Сладков - "за внесок в розвиток репортерської діяльності та військової журналістики", спеціальні кореспонденти "Комсомольской правди" Олександр Коц і Дмитро Стешин - за репортажі з гарячих точок і з Білорусі, гендиректор АТ "Перший канал. Всесвітня мережа" Олексій Єфімов, продюсери Дмитро Борисов і Дарина Хубов, радник гендиректора Олександр Ільїн - за створення телеканалу "Перемога".

"Кращий брехун країни, мабуть так називається ця премія. Складно, мабуть, виходить ...; А де ж Соловйов?); Кіл би їм... осиковий ...", - відреагували росіяни на преміювання головних пропагандистів РФ.

Важливо відзначити, Путін веде інформаційну війну в усьому світі. Для боротьби з російською дезінформацією, пропагандою і фейками, спрямованими на дестабілізацію світової обстановки, вже мобілізували зусилля в НАТО. Міжнародне співтовариство також уважно стежить за всіма діями команди Путіна і викриває кожну безсоромну брехню, поширювану російськими пропагандистами за наказом Кремля.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії дозволили повністю блокувати Twitter, Facebook і YouTube, які обмежують "значиму інформацію" на території РФ і блокують матеріали російських ЗМІ, що поширюють пропаганду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?