Путін проти - в Кремлі відзначилися новою цинічною брехнею
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін проти - в Кремлі відзначилися новою цинічною брехнею

Путін проти - в Кремлі відзначилися новою цинічною брехнею
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков несподівано почав стверджувати, що російський глава Володимир Путін виступає проти культу своєї особистості. Варто зазначити, що дана цинічна заява прозвучала на тлі анулювання президентських термінів президента РФ. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на російський Інтерфакс.

"Культ особистості Володимира Путіна – це те, з чим категорично не згоден Володимир Путін. Він давно чітко сформулював своє ставлення до будь-яких проявів культу особи Володимира Путіна, йому це безумовно не подобається, і він з цим не згоден", - зухвало заявив Дмитро Пєсков.

Саме так речник Кремля відповів на запитання, чи стежить офіційна Москва за голосуванням в регіональних Законодавчих зборах стосовно закону про внесення змін до Конституції і чи не побоюється такого явища, як культ особистості Путіна.

Як відомо, нещодавно Державна Дума РФ неочікувано для всіх підтримала поправку до Конституції про анулювання президентських термінів. Глава кремля, в ході виступу перед голосуванням, цинічно наголосив, що нібито не підтримує ідею зняти ліміт числа термінів повноважень президента РФ, однак додав, що президентські терміни можуть бути обнулені, якщо відповідну поправку підтримає Конституційний суд.

Нагадаємо, що 22 квітня планується провести всеросійське голосування з приводу зміни Конституції РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерт наголосив, що Україна повинна скористатися моментом, поки в РФ затягнувся процес політичної нестабільності та масштабних економічних проблем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?