Путін публічно пригрозив усім країнам за агресію проти Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін публічно пригрозив усім країнам за агресію проти Росії

Путін публічно пригрозив усім країнам за агресію проти Росії
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін за традицією влаштував масштабний військовий парад на Червоній площі в Москві 9 травня. Він виступив з гучною промовою, в якій згадав про "недобитих карателів", які "намагаються переписати історію". Путін публічно пригрозив усім країнам за агресивні плани, підкресливши, що їм не може бути "виправдання і вибачення".

Джерело: пресслужба Кремля

Путін, зокрема, заявив, що в світі знову намагаються поставити на озброєння багато з ідеології нацизму, і попередив недругів Росії про те, що країна буде твердо захищати свої інтереси.

"Війна принесла стільки нестерпних випробувань, горя і сліз, що забути це неможливо. І немає прощення і виправдання тим, хто знову замишляє агресивні плани", - сказав він.

Путін також згадав "недобитих карателів" і їх послідовників, які намагаються переписати історію. До речі, спікер Кремля Дмитро Пєсков вже уточнив, що під словами про "недобитих карателів" Путін мав на увазі "неонацистів з України та країн Прибалтики".

Реакція мережі на виступ Путіна на параді в Москві

Користувачі мережі обурені заявою Путіна. Вони нагадали главі Кремля, що він зараз виступає в ролі Гітлера 21 століття, який ненавидить усіх і усе в цьому світі.

  • Військовий злочинець і міжнародний терорист міркує про чиїсь агресивні плани

  • Каже красиво, робить паршиво

  • На твоїх руках іудей-Вова вже 10 мільйонів жертв мирних людей і покалічених доль!

  • Путін - Гітлер 21 століття

  • Як завжди старий Пинь використовує свій улюблений метод, перекладає провину з хворої голови на здорову

  • І це сказав кривавий агресор і провокатор, що ненавидить всіх і все в світі!

  • Після військових дій в Грузії, Україні, після окупації ... він ще буде розповідати про тих, хто замишляє агресивні плани ..

  • Росія - країна агресор і окупант, взагалі не має морального права святкувати якусь перемогу над нацизмом, бо самі стали такими ж

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?