Путін публічно зганьбився під час засідання ОДКБ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін публічно зганьбився під час засідання ОДКБ

Путін публічно зганьбився під час засідання ОДКБ
Джерело:  online.ua

10 січня під час екстрених онлайн-переговорів Організації договору про колективну безпеку очільник Кремля Володимир Путін встиг вкотре публічно зганьбитися - він не тільки назвав протестувальників "бойовиками", а й забув ім'я президента країни, в яку скерував своїх так званих "миротворців".

Джерело: ОДКБ

Путін забув ім'я президента Казахстану

Усім відомо, що президент Казахстану Кемель Жомартович Токаєв звернувся за допомогою до членів Організації договору про колективну безпеку, – заявив Путін.

Що важливо розуміти, чинного главу країни звати Касим-Жомарт Токаєв. Не можна також не згадати про те, що сам презиент Казахстану вдав, що не помітив помилки російського диктатора.

До слова Кемель Токаєв - так звали батька президента Казахстану. Він був письменником та редактором, брав участь у німецько-радянській війні 1941 – 1945 років.

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Володимир Путін почав запевняти своїх колег, що, мовляв, "братська країна, учасник ОДКБ, зіткнулась з безпрецедентним викликом своїй безпеці".

Вжиті лінією ОДКБ заходи ясно показали, що ми не дозволимо розгойдувати ситуацію у себе вдома і не дамо реалізувати сценарій так званих кольорових революцій, - додав глава Кремля.

Путін також почав стверджувати, що в заворушеннях в Казахстані застосовувалися "майданні технології", в яких брали участь "добре організовані та чітко керовані групи бойовиків, які пройшли підготовку за кордоном".

На переконання російського диктатора, події у Казахстані – "не перша і далеко не остання спроба втручання ззовні у внутрішні справи держав ОДКБ".

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко додав, що ОДКБ потрібно почати зміцнювати і з ситуації в Казахстані треба винести уроки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?