Путін раптово змінив плани щодо Криму - у чому причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін раптово змінив плани щодо Криму - у чому причина

Путін раптово змінив плани щодо Криму - у чому причина
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін планував у четвер, 16 липня, відвідати окупований український Крим. Раптово у Кремлі змінили плани щодо цього робочого візиту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву речника президента Дмитра Пєскова.

За його словами, Путін не проводитиме поїздок 16 липня. Натомість ці плани перенесуть на іншу дату.

"Сьогодні відбулися зміни у робочих планах президента. Раніше анонсована нами поїздка до Криму й участь у церемонії закладання нових бойових кораблів відбудеться у понеділок (20 липня - ONLINE.UA)", - зазначив Пєсков.

Президентський прессекретар додав, натомість лідер працюватиме у своїй резиденції у Ново-Огарьово. Передбачається надання поштовху для бюджетного процесу.

"Президент ухвалив рішення сьогодні зібрати першу таку орієнтовну нараду з передбачуваного бюджетного процесу", - підкреслив Пєсков.

Нагадаємо, Путін планував відвідати суднобудівельний завод у Керчі, де й мала відбутися згадана церемонія закладання.

Крим залишається окупованим з лютого-березня 2014 року, коли російські війська почали вторгнення в Україну. З того часу існує адміністративний кордон на межі з регіоном.

Жодне відвідування півострова без санкції української влади вважається позазаконним. Представники російського естеблішменту, зокрема й Путін, регулярно відвідують Крим. Жоден закордонний політик легітимного рівня не здійснив офіційного візиту, оскільки анексія лишається невизнаною.

Як повідомляв ONLINE.UA, російський уряд знову виступив із зухвалою заявою з приводу конфронтації проти України. У Міністерстві закордонних справ РФ стверджують, що стосовно сусіда у Кремлі немає жодних агресивних планів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?