Путін розказав, що думає про переговори з Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін розказав, що думає про переговори з Зеленським

Путін розказав, що думає про переговори з Зеленським
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Президент Росії Володимир Путін висловив свою точку зору на можливість переговорів з новим українським президентом Володимиром Зеленським. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна», господар Кремля не виключає проведення такої зустрічі.

В ході прес-конференції за підсумками візиту Путіна у КНР, яку транслювали російські телеканали, російський президент розповів про те, що не проти проведення прямих переговорів з Володимиром Зеленським.

«Якщо у нас колись буде зустріч, почнуться якісь переговори, чого я не виключаю, то ми, перш за все, повинні будемо говорити про те, як закінчити конфлікт на південному сході України», – заявив Путін.

Російський президент висловив жаль, що нове українське керівництво не збирається амністували «ополченців» та не погоджується надавали окупованим територіям Донбасу автономію. Без цього, на думку Путіна, виконання Мінських угод неможливе.

«Якщо вже з порога майбутній президент заявляє про те, що він не збирається виконувати Мінські угоди – а як тоді він збирається вирішувати цю проблему? Я б із задоволенням подискутував з ним на цю тему, хотілося б зрозуміти його позицію», – додав президент РФ.

Нагадаємо, що за даними ONLINE.UA вчора, 26 квітня ,у Росії був затриманий екс-регіонал зі списку найбагатших людей України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?