Путін шокував росіян новим резонансним рішенням
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін шокував росіян новим резонансним рішенням

Путін шокував росіян новим резонансним рішенням
Джерело:  online.ua

23 листопада глава Кремля Володимир Путін несподівано для всіх підписав закон про підвищення прибуткового податку для росіян. Він вирішив підвищити на 2% податок для багатіх громадян країни, дохід яких перевищує 5 млн рублів на рік під слушним приводом - обіцяє направити виручені гроші на лікування важкохворих дітей. Росіяни не вірять в благі наміри глави Кремля. Вони нагадують, що у чиновників, які отримують в рік в рази більше, офіційні доходи нижче. Ну а прості бізнесмени, у яких дійсно дохід перевищує зазначену суму, не будуть сплачувати податки зі своєї кишені, а знімуть з своїх працівників і клієнтів за рахунок підвищення цін на товари і послуги. Громадяни РФ розкритикували Путіна за те, що він прикривається хворими дітьми в цьому питанні. Вони бурхливо обговорюють резонансне рішення Путіна в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Закон про підвищення податку для багатих, підписаний Путіним, передбачає підвищення ставки податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) з 13% до 15% для доходів, що перевищують 5 мільйонів рублів на рік. При цьому підвищений податок не поширюватиметься на доходи від продажу будь-якого особистого майна громадян, крім цінних паперів, а також на страхові виплати за договорами страхування і пенсійного забезпечення. Для цих доходів як і раніше буде діяти ставка 13%.

Раніше Путін заявляв, що розраховує з нового підвищення податків для багатих виручити суму в 60 млн рублів на рік, які планує направити на розвиток високотехнологічної медицини. Також він обіцяв, що ці гроші спрямують на лікування дітей з важкими і хронічними захворюваннями, в тому числі рідкісними. Росіяни не вірять Путіну. Вони вважають, що він пускає "пил в очі" заради майбутніх виборів.

"Головне локшину згодувати, він ніколи слово не тримав; Противно коли хтось прикривається хворими дітьми; Людей відволікають від суті того, що відбувається - приховування кінців і розпродажі власності, отриманої в результаті приватизації майна Росії. Адже після закінчення «коронабесія», безконтрольного привласнення грошових коштів не буде, тому, саме зараз, для свого збагачення вони використовують всі доступні канали; І за підсумком компенсує це багатим підвищенням цін для бідних ", - не вірять росіяни в благі наміри Путіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін вирішив створити централізований банк біометричних даних росіян і іноземців, який дозволить ідентифікувати людей по зображенню обличчя і відбитками пальців. Росіяни обурені черговим рішенням Путіна, який вирішив "інвентаризувати" людей. Вони в шоці від чергової божевільної ідеї глави Кремля, який перетворює Росію в країну рабів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?