Путін точно збожеволів — росіяни в шоці від нового рішення глави Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін точно збожеволів — росіяни в шоці від нового рішення глави Кремля

Путін точно збожеволів — росіяни в шоці від нового рішення глави Кремля
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін продовжує шокувати світ і самих росіян скандальними рішеннями. На цей раз він вирішив створити централізований банк біометричних даних росіян та іноземців, який дозволить ідентифікувати людей по зображенню обличчя і відбитками пальців. Росіяни обурені черговим рішенням Путіна, який вирішив "інвентаризувати" людей. Вони в шоці від чергової божевільної ідеї глави Кремля, який перетворює Росію в країну рабів. Рядові жителі РФ нагадали російському керівництву, що мільйони людей в країні сьогодні знаходяться на межі бідності і ледве можуть дозволити собі купити найнеобхідніше для виживання в умовах гострої економічної кризи, але вищому керівництву немає діла до проблем громадян, яких Путін вирішив взяти "під ковпак" , передає ONLINE.UA.

Роботу над створенням бази даних відбитків пальців МВС Росії планує почати вже в 2021 році. Протягом двох років, до 2023 року, російська влада розраховує повністю наповнити систему даними росіян та іноземців, які приїжджають в РФ. У перспективі в системі планують об'єднати не тільки ресурси дактилоскопічної (відбитки пальців) і фоноскопічної (зразок голосу) інформації, а й дані лабораторій ДНК-аналізу, комплексів біометричної ідентифікації особистості і фіксації пересування транспортних засобів, а також систем перевірки по оперативно-довідковими, розшуковими і криміналістичними обліками. У прес-центрі російського МВС також зазначили, що в банк біометричної інформації потраплять зображення облич людей. Ці дані нібито дозволять ефективніше проводити ідентифікацію особи в разі потреби.

Резонансне рішення Путіна зібрати всі відбитки пальців і зображення облич росіян в єдину базу викликало бурхливу реакцію людей в соцмережах. Росіяни вважають, що він вирішив усіх громадян країни записати в злочинці під невинним виглядом надання послуг.

"Схоже, йому все гірше і гірше; Завжди думав, що розповіді про електронний концтабір - це маразм, що Чубайс просто пожартував про чіпування і скорочення населення, але проходить час, відбуваються події і починають мимоволі закрадатися думки на цей рахунок; Очікується друга хвиля ГУЛАГу ?; Інвентаризація диктатором своїх рабів; Путін точно збожеволів (((маразм міцнішає; Це вже дно ", - масово коментують росіяни нове рішення Путіна.

Важливо відзначити, що це не перше рішення Путіна зібрати дані всіх росіян в одну базу. Раніше в Росії прийняли закон про створення єдиної бази, в якій будуть міститися відомості про населення. Кожному росіянину, внесеному до реєстру, буде присвоюватися унікальний незмінний номер, під яким буде вноситися інформація про людину - починаючи від основних даних і закінчуючи його родинними зв'язками.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін вирішив створити базу генетичних даних росіян і вже дав відповідне доручення уряду. В ході дослідження планується з'ясувати, чи існують типові для російського етносу "генетичні поломки", які можна виявити і згодом відредагувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?