Путін шокував Росію новою забороною - що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін шокував Росію новою забороною - що відбувається

Путін шокував Росію новою забороною - що відбувається
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін підписав закон про тимчасову заборону на виїзд з країни звільнених з роботи у ФСБ. Варто зазначити, що заборона діятиме протягом 5 років після припинення роботи у спецслужбі. Що цікаво, закон буцімто покликаний захистити співробітників органів ФСБ, вказано на сайті правової інформації Росії, передає ONLINE.UA.

"Таке тимчасове обмеження на виїзд може бути встановлено з дня звільнення співробітника з військової служби. Порядок ухвалення відповідних рішень закон відносить до компетенції Федеральної служби безпеки. У чинному російському законодавстві вже встановлено тимчасове обмеження права громадянина Росії на виїзд з країни в разі, якщо він проходить державну службу в органах ФСБ", - сказано в повідомленні.

Окрім того,передбачено можливість встановлення заборони на виїзд до закінчення терміну відповідного контракту військовослужбовця.

Варто зазначити, що мережу таке рішення очільника Кремля шокувало.

"Боже, що відбувається в країні? ; Путін уже знає, що придумати; коли він заспокоїться?; ось побачете, скоро всім буде заборонено виїжджати за кордон; ну і правильно, що вони там забули? ; це вже щось новеньке - я шокований", - коментують новину користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, якими саме були перші слова очільника Кремля Володимира Путіна після завершення його зустрічі з Володимиром Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?