Якими були перші слова Путіна після завершення переговорів із Зеленським - відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Якими були перші слова Путіна після завершення переговорів із Зеленським - відео

Якими були перші слова Путіна після завершення переговорів із Зеленським - відео
Джерело:  online.ua

Нарешті добігла кінця довгоочікувана двостороння зустріч українського лідера Володимира Зеленського та очільника Кремля Володимира Путіна, що тривала у Єлисейському палаці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представників французької сторони.

Варто зазначити, що зустріч лідерів країн тривала понад годину. Наразі відомо, що принаймні у частині переговорів брали участь представники "Нафтогазу" (Андрій Вітренко), Газпрому (Олексій Міллер) та український і російський міністри, відповідальні за питання енергетики (Олексій Оржель та Олександр Новак).

Що важливо, після завершення переговорів за участю делегацій президенти Путін і Зеленський провели переговори тет-а-тет, які тривали менше півгодини. На жаль, результати переговорів президентів України та РФ поки не повідомляються.

ЗМІ зазначають, що політики зібралися на спільну робочу вечерю у форматі "четвірки", під час якої мають узгодити спільне рішення.

Що цікаво, журналіст із кремлівського пулу оприлюднив відео, на якому Путін на запитання про те, яка пройшла зустріч з українським колегою відповів: "Добре, по-діловому".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у Макрона зробили попередження для всіх, хто слідкує за останніми політичними подіями у Парижі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?