путін розпочав гру на самознищення — Свідомі про несвідоме
Категорія
Україна
Дата публікації

путін розпочав гру на самознищення — Свідомі про несвідоме

путін розпочав гру на самознищення — Свідомі про несвідоме
Джерело:  online.ua

Чому у путіна немає шансів покаятися та швидко закінчити війну обговорили у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач. 

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Доктор психології Василь Мосійчук звертає увагу на те, що у путіна було все: влада, гроші, слава, статус одного з найвпливовіших політиків сучасності.

Однак рік тому почалося безповоротнє падіння диктатора, якого всі боялися. Наразі він просто клоун та лузер, який став жертвою власних амбіцій та війни, яку власноруч розв'язав.

путін запрограмував себе та росію на самознищення

На переконання професора нейропсихології Богдана Ткача, попри те, що путін усвідомив власну поразку, у його голові ніколи не з'явиться думка про покаяння чи намір швидко закінчити війну.

Жодний із диктаторів ніколи не каявся — путін, звичайно, не виняток.

путін створив таку ситуацію, з якої він сам не може вийти. Знаєте, інколи буває в житті, коли щось важке штовхаєш угору, сил уже немає, а відпустити це не може, адже воно тебе просто розчавить. Те саме зараз відбувається з путіним. Він започаткував такий деструктивний проєкт у світі, який уже не може зупинитися. Цей проєкт де-факто знищить і самого путіна, і росію. Він хотів повернути велич рф до масштабів СРСР, а насправді він її опустив до рівня країн третього світу, — пояснює Богдан Ткач.

Ба більше, як відомо, очільник кремля мріяв знищити все українське, однак лише домігся небувалого єднання української нації.

Світ розвивається, поки рф деградує

Як зазначає професора нейропсихології, реакція міжнародної спільноти на дії путіна також зіграла вирішальну роль у битві за Україну, адже світ чітко дав зрозуміти, що не збирається терпіти насилля, яке породжує росія.

Світ займається конкуренцією у напрямку нових технологій, нових ідей, мистецтва, колонізацію всесвіту. Але росія на цьому тлі просто дика країна, яка звикла все вибудовувати на насиллі та терорі. Світ у цьому випадку став "хірургом", який відсікає гнилу плоть (росію - ред.). Покаяння путіна більше ніхто не чекає. Особливо після усього того зла та лиха, які він накоїв, — наголошує Богдан Ткач.

Професор нейропсихології звертає увагу на те, що очільник кремля самостійно розпочав криваву гру зі демократичним світом, під час якої міжнародна спільнота вперше зрозуміла, що може знищити цю диктатуру.

Саме тому ні Україна, ні світ не зупиняться на цьому шляху — вони знають, що путін незабаром зазнає остаточної поразки та буде знищений назавжди.

Читайте також: Чому росіяни досі не розкрили брехню путіна про превентивну війну — Свідомі про несвідоме

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?